Oci i cultura

El col·lectiu Dibuixant Sabadell pinta l’skyline de la ciutat des de la Torre de l’Aigua

El mirador de la Torre de l’Aigua incorpora un nou element característic. El col·lectiu Dibuixant Sabadell ha presentat dues d’un total de vuit làmines sobre les vistes de la ciutat des d’aquest espai emblemàtic. Les obres quedaran exposades permanentment al mirador. És una iniciativa organitzada del Museu d’Història de Sabadell en el marc de l’exposició “Torre de l’Aigua. 100 anys”, que commemora el centenari de la construcció més icònica de la ciutat.

El nou plafó de la Torre de l’Aigua / CEDIDA

Els dibuixos i esbossos estan fets en llapis, tinta, aquarel·la i collage. Des del col·lectiu asseguren que “enriqueixen la mirada que fem de les vistes, a les quals s’han incorporat els principals topònims” dels indrets que s’observen des de la torre.

Tots els dibuixos que fan els membres de Dibuixant Sabadell els fan in situ, i la iniciativa va néixer quan buscaven espais patrimonials per fer les seves obres.

Comentaris
To Top