Publicitat
Diners

Els botiguers esperen un Black Friday “potent”

Els botiguers preveuen una jornada de descomptes “potent” per demà

Un cartell de 'Black Friday' al carrer de les Valls / Victòria Rovira

El Black Friday ha vingut dels Estats Units per quedar-se. És el tercer any que la campanya s’ha estès a Sabadell. Aquest cop, però, serà “més potent”, segons ha avançat el president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta. Amb tot, el debat sobre el benefici que suposa el Black Friday per als petits botiguers i el perjudici a la campanya de Nadal continua ben viu.

Descomptes d’entre un 10% i un 30%. Això és el que es troben els sabadellencs que visiten els comerços de la ciutat aquesta setmana. Anys enrere, el Black Friday es concentrava només en divendres i dissabte.

Aquest cop, però, les promocions s’han ampliat i molts comerços han aplicat rebaixes des de dilluns passat. Porta ha admès que el Black Friday ha frenat les vendes durant les últimes setmanes i ho tornarà a fer després. “L’inici de la campanya de Nadal serà més tranquil·la”, ha advertit el president de Sabadell Comerç Centre.

A Ca n’Oriac

No només al Centre tenen expectatives altes amb aquesta campanya, també a Ca n’Oriac. “Estem esperançats perquè funcioni molt bé el Black Friday”, ha assegurat el president de l’Associació de Comerciants de Ca n’Oriac, Miguel Tello, que ha afegit que “tothom s’ho pren com el tret de sortida de la campanya de Nadal”.

Aquesta setmana, les botigues d’aquest eix comercial ja han notat un increment de l’activitat. Tello ha assenyalat que aquesta campanya s’ha consolidat perquè “la gent ja s’espera que arribi el dia”.

Publicitat
Comentaris
To Top