Publicitat
Ciutat

Una nova plataforma unirà Can Llong i Castellarnau per la plaça de Lisboa

La plaça de Lisboa amb la superfície sobre el ferrocarril al fons / Google Maps

Els barris de Can Llong i Castellarnau tindran una nova unió per la plaça de Lisboa. L’Ajuntament ha licitat les obres per fer aquest projecte, que permetrà unir els dos barris i ser un nou espai de trobada pels alumnes de les escoles més properes.

Així quedarà la plaça un cop remodelada / CEDIDA

L’obra ajuntarà les dues parts de la ronda d’Europa amb una plataforma per vianants que marcarà els camins que ja s’utilitzen habitualment per creuar-la. I s’hi construiran dues zones d’estada sobre la superfície de terra que ja cobreix la via del ferrocarril que ara serveix d’aparcament. Hi haurà petits àmbits d’aigua i espais verds, segons ha anunciat el consistori.

El cost de la licitació és de 16.000 euros i tot just aquest dijous l’Ajuntament ha iniciat el procediment per contractar-les. El pressupost per fer les obres és d’1,7 milions d’euros. A hores d’ara no hi ha un calendari per saber quan serà una realitat la nova plaça.

Publicitat
Comentaris
To Top