Ciutat

12 hores de miniatures ferroviàries a l'Antiga Estació del Centre

Els visitants gaudeixen d'una de les maquetes exposades / X.O

Des de fa 25 anys, l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Sabadell organitza la jornada de 12 hores de trens en miniatura al seu espai de l’Antiga Estació del Centre. Des de les 9.00 h del matí fins les 21.00 h, els socis fan córrer els seus trens en miniatura per les diferents maquetes de les que disposen. L’accés a l’esdeveniment és obert i gratuït.

L'Antiga Estació del Centre va estar a punt de ser enderrocada quan es va construir la Gran Via. Gràcies a la intermediació de l'associació es va aturar i avui dia es manté en peus. La Vallès-Fer té uns 110 socis en actiu que comparteixen la passió pel món del Ferrocarril i les miniatures; abans de la crisi van arribar als 140. Disposen d'un espai a l'edifici on es reuneixen cada setmana i que està obert al públic per poder visitar l'Antiga Estació i les seves maquetes.

Publicitat

El president de l’associació, Lluís Torres, destacava la bona acollida d’aquesta activitat a la ciutat. “És una jornada molt especial i que l’aprofitem per captar socis. També és una bona forma de donar-nos a conèixer, perquè molta gent ho desconeix”, explicava Torres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top