Publicitat
Ciutat

El PDECat escull Cintia Andreu com a nova presidenta

La nova executiva del PDECat local, amb Andreu, de negre, al centre / Cedida

El PDECat de Sabadell ha aprovat aquest vespre la renovació de la direcció local del partit. Cintia Andreu pren des d’ara el relleu a la presidència i amb ella s’ha escollit el nou equip executiu, amb un 89,5% dels vots en un procés de primàries en què no ha tingut rivals.

Andreu relleva l’antiga cap local (no posem el nom per exprés desig de la persona), que segons avui s’ha fet públic des del partit, des del mes de febrer havia renunciat a la presidència per motius personals. Des d’aleshores, l’executiva estava en funcions i Oriol Vega ha exercit de portaveu en funcions de la nova formació. Segons fonts del partit, hauria estat aleshores quan es va entrar en funcions i seguint el reglament intern es va decidir passar a escollir una nova direcció.

L’assemblea d’associats d’aquest vespre ha ratificat la candidatura d’Andreu, que estarà acompanyada d’11 persones més. D’aquestes onze, cinc repeteixen de l’anterior etapa i cinc altres s’hi incorporen. La configuració és paritària i està formada per noms ja coneguts de CiU com el mateix Vega o Manel Borell. Acaben de conformar la llista Víctor Peña, Adela Armingau, Olga Balada, Olga Pons, Anthony Corey, Jordi Armengol, Lídia Busom, Alistar Ian Spearing i Esperança Cartiel.

Publicitat
Comentaris
To Top