Ciutat

Cable antirobatori per a 16 quadres elèctrics més

L'ajuntament de Sabadell comprarà cable antirobatori per a 16 quadres de protecció que subministren electricitat. La inversió tindrà un cost de 270.977 euros. Aquest sistema ja s'ha posat a prova en diversos punts de la ciutat, com a Sant Pau de Riu-sec.

El robatori de cable elèctric ha esdevingut una autèntica xacra a la ciutat, per la qual cosa el govern municipal ha decidit posar fil a l’agulla i fer una compra considerable de cable amb el nou sistema antirobatori, el qual dificulta molt més l’extracció i la fa molt improbable.

A més, en alguns d’aquests quadres, als indrets difícils de controlar pels veïns i també per la policia, també s’hi instal·laran alarmes que connectaran amb la centraleta que la Policia Municipal té a Cal Marcet i advertiran dels intents de robatori.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, destaca “la voluntat d’aquest govern de fer tot el possible per defensar el que és de tots. L’enllumenat públic és un servei bàsic que ens costa molts diners a a tots els ciutadans. Val la pena destinar recursos importants a evitar que gent sense miraments ens robin a tots”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top