Ciutat

Així funciona el sistema de cablejat antirobatori que aplica l'Ajuntament

Al Diari de Sabadell d'aquest dimarts us expliquem que aquesta tardor l'Ajuntament presentarà un pla per combatre el robatori de cables elèctrics. Tot i així, fa dos anys el consistori ja va fer una prova pilot amb un sistema i el seu bon resultat fa que des d'aleshores ja s'estigui estenent per tota la ciutat.

Es tracta d'aplicar un mètode de protecció del cable tan en el fanal com en la tanqueta exterior que evita el desplaçament del cable si s'intenta robar. El producte està fabricat per l'empresa Sotecable.

La companyia assegura que la instal·lació del sistema és molt fàcil i es pot fer en quatre passos i 20 minuts. A Sabadell ja es va instal·lar en la prova del 2016 a Sant Pau de Riu-sec, i recentment s'ha afegit als fanals del barri de Nostra Llar, on fa un mes un lladre va robar una gran quantitat de cables elèctrics.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top