Publicitat
Ciutat

La Policia Municipal deté el lladre de coure de Nostra Llar

La col·laboració ciutadana ha estat clau per atrapar l’home

Imatge del presumpte lladre, captada per un veí / CEDIDA

El lladre de cables  de coure que havia deixat sense llum els fanals de diversos carrers del barri de Nostra Llar ha estat detingut aquest dimarts. Així ho ha anunciat la Policia Municipal al seu compte de Twitter, en el qual ha agraït la col·laboració dels veïns per atrapar l’home. “Hem anat tots a una”, explica la Teresa Coret, presidenta de l’associació de veïns del barri, “la Policia ho ha treballat molt bé. Estem molt agraïts de la seva feina i de l’ajuda de tots els veïns”.

“Ha estat un treball conjunt”, explica Josep Navarrete, veí del barri; “vam passar un paper bústia per bústia a tots els veïns per avisar que havien d’estar vigilants, i aquest dimarts al matí l’han vist i han trucat a la policia. Han vingut molt ràpid”. Ha estat al Carrer Toronto, on el sospitós, un home de 30 anys, veí de Sabadell i amb un antecedent, es disposava a robar de nou. Sempre actuava de la mateixa manera: anava en bicicleta, treia la tapa dels fanals, tallava els cables amb una serra, i estirava. “Venia sempre cap a les 7 del matí, quan els fanals ja s’han apagat”, explica Navarrete.

“Tot va començar fa cosa d’un mes”, explica Teresa Coret, “ens ha anat deixant sense llum carrer per carrer. A vegades venia a primera hora del matí i tornava a la nit. Sempre amb la seva bicicleta, que deixava lligada lluny d’on robava. Els veïns el tenien vist i això ha estat clau per poder identificar-lo davant de la policia”.

Publicitat
Comentaris
To Top