Publicitat
Diners

Consum obre un supermercat a la Creu Alta

El nou supermercat està a la carretera de Prats de Llucanès / CEDIDA

La cooperativa Consum ha obert avui un nou supermercat a Sabadell. L’establiment està situat al número 136 de la carretera de Prats de Lluçanès, al barri de la Creu Alta. És la tercera botiga que Consum obre a la ciutat i ha suposat la creació de 30 llocs de treball especialitzat.

El nou supermercat té 1.250 metres quadrats de superfície. El seu horari d’atenció al públic és de dilluns de dissabte de les 9 h a les 21 h. L’establmient diposa de servei de compra a domicili i 28 places d’aparcament gratuït per facilitar-hi l’accés als clients.

Es tracta d’un supermercat eco eficient, és a dir, que conumeix un 40% d’energia que un establiment convencional, segons ha informat la cooperativa. La botiga de Sabadell és la segona de ha obert Consum a la demarcació de Barcelona, després de la d’Igualada.

Publicitat
Comentaris
To Top