Publicitat
Oci i cultura

Manu Guix tornarà a la CavaUrpí després d'un doble 'sold out'

Guix, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

El cantant Manu Guix oferirà un tercer concert a la CavaUrpí després d'exhaurir entrades pels dos primers. El passat 23 de novembre Manu Guix va aconseguir aforament complet i aquesta setmana també va vendre totes les entrades per l'espectacle previst pel proper 15 de desembre.

Ara el pròxim concert es farà el 22 de febrer del 2019 repetint el format que ha tingut tan bona rebuda fins ara i que encaixa a la perfecció amb l'ambient íntim i proper de la CavaUrpí. Guix repetirà el format acústic de veu i piano en aquest tercer concert.

Publicitat

Les entrades des d'avui ja són a la venda online i presencialment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top