Publicitat
Oci i cultura

L’espectacle “Dreams” teixeix una espectacular xarxa humana aèria a la plaça del Doctor Robert

Atendis, amb la Fura dels Baus, comença a celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

L'espectacular xarxa humana aèria de l'espectacle "Dreams" / Victòria Rovira

Sabadell ja ha començat a celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, ahir va ser l’espectacle Sin-Con-Tacto al Teatre Principal i avui ha sigut l’espectacle Dreamsuna impressionant coreografia aèria coordinada per La Fura dels Baus en la que han participat 42 persones entre voluntaris, usuaris i familiars d’Atendis, una entitat sabadellenca que fa 55 anys que va començar amb persones amb diferents discapacitats. Prèviament també hi hagut un espectacle de les Bruixes del Nord i els Diables de la Creu Alta.

Centenars de persones s’han congregat a la plaça del Doctor Robert per gaudir de l’espectacle. La coreografia ha començat al centre de la plaça, on penjats d’una grua de grans dimensions, els 42  participants vestits de blanc, ha teixit una xarxa humana que s’ha anat desplaçant per la plaça, acompanyats de música i un espectacle de llums. Un cop finalitzat, han llençat una pluja de confeti que semblava neu.

El president d’Atendis, Josep Manuel Suàrez, ha destacat que l’objectiu d’aquesta celebració és per visibilitzar a les persones amb discapacitat. “Encara que sembla que siguin invisibles, són sabadellencs; són ciutadans que encara que els tenim al costat, moltes vegades no veiem”, explicava Suàrez.

El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha destacat la tasca de totes les entitats que treballen a la ciutat amb aquestes persones. Pel seu cantó, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha destacat la “importància de tenir serveis adequats per totes les capacitats”. “Sabadell té aquest gran tresor; una xarxa d’entitats de molts àmbits que complementen a l’administració i fan que les polítiques socials arribin molt més lluny”, explicava Serracant.

Publicitat
Comentaris
To Top