Ciutat

Zoom: L’art dels pessebristes

El passat 1 de desembre va inaugurar-se a l’Acadèmica Catòlica de Sabadell la 42a Exposició de Pessebres de l’Agrupació Pessebrista. La mostra podrà veure’s sense interrupcions fins el 6 de gener, i els dies 12 i 13 de gener. Enguany l’exhibició compta amb més de 40 diorames elaborats per mestres pessebristes. Al Diari de Sabadell hem tingut la sort d’acompanyar els artesans en la preparació dels pessebres, i aquest ha estat el resultat:

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top