Ciutat

El temps: un pont assolellat

Les temperatures seran semblants a les dels darrers dies

Si tot va com està previst (creuem els dits) aquest pont de la Puríssima tindrem sol. Sol dijous, sol divendres i, molt probablement, sol el cap de setmana. Les temperatures se situaran aquest dijous en els 15-16 de màxima i els 7-8 de mínima, i variaran ben poc en els dies següents. Divendres, per exemple, s’esperen temperatures d’uns 5 de mínima i 16 de màxima.

Aquest passat dimecres, seguint la tendència dels darrers dies, hem tingut temperatures una mica més altes: 19,4 de màxima i 5,9 de mínima. No ha plogut en tot el dia i ha fet força sol. La humitat s’ha situat en un 98% de màxima i 59% de mínima.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top