Publicitat
Ciutat

El temps: un pont assolellat

Les temperatures seran semblants a les dels darrers dies

Si tot va com està previst (creuem els dits) aquest pont de la Puríssima tindrem sol. Sol dijous, sol divendres i, molt probablement, sol el cap de setmana. Les temperatures se situaran aquest dijous en els 15-16 de màxima i els 7-8 de mínima, i variaran ben poc en els dies següents. Divendres, per exemple, s’esperen temperatures d’uns 5 de mínima i 16 de màxima.

Publicitat

Aquest passat dimecres, seguint la tendència dels darrers dies, hem tingut temperatures una mica més altes: 19,4 de màxima i 5,9 de mínima. No ha plogut en tot el dia i ha fet força sol. La humitat s’ha situat en un 98% de màxima i 59% de mínima.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top