Diners

Josep Oliu, nomenat Business Leader de l’any per la Cambra de Comerç Espanya – Estats Units

Oliu rep el guardó a mans de Solomont / CEDIDA

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha rebut el premi Business Leader of the Year (Líder de l’any en negocis) de la Cambra de Comerç Espanya – Estats Units quan fa 25 anys que el banc va aterrar a l’altra banda de l’Atlàntic. El guardó reconeix els líders empresarials que han contribuït de forma significativa al creixement econòmic d’un dels dos països i a la millora de les relacions empresarials entre els dos estats.

L’exambaixador dels EEUU a Espanya i president del consell d’administració de la Cambra, Alan Solomont, ha elogiat els èxits del Banc Sabadell i ha destacat que han estat possibles gràcies a “la visió, la determinació i el lideratge” de Josep Oliu. Solomont també subratlla el paper d’Oliu en la transformació de l’entitat bancària “que va passar de ser un banc regional a un grup bancari internacional amb una destacada presència a nord-amèrica”.

Oliu ha agraït el premi i ha explicat que “ens suposa un gran estímul per seguir enfortint el model de relació amb els nostres clients, basat en un servei d’alta qualitat, confiança, compromís i proximitat”. A l’acte d’entrega del premi, celebrat a Nova York, hi han assistit unes 300 persones del món polític, econòmic, cultural i empresarial d’Espanya i els Estats Units.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top