ESPORTS

Jordi Morales, millor palista paralímpic del 2018

Jordi Morales amb el trofeu que l'acredita com a millor palista del món / cedida

El Director tècnic i palista del Club Natació Sabadell Jordi Morales ha estat escollit avui Estrella Mundial paralímpica del 2018 a la gala de les estrelles de la Federació Internacional de tennis de taula (ITTF) celebrada a Seül (Còrea del Sud). El guardó posa la cirereta a un 2018 de somni per a l’esparreguerí, que el passat mes de novembre es va proclamar brillantísim campió del Món a Lasko, a Eslovència, per primera vegada en tota la seva trajectòria esportiva. Morales va fer un Mundial espectacular i tant als quarts de final, com en les semifinals i en la gran final, va estar pletòric jugant el seu millor tennis taula dels últims anys. La preparació i el treball conjunt realitzat al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat amb el tècnic Ramon Mampel i l’esforç diari i constant de Morales han estat clau en el major èxit assolit en tota la seva carrera.

Enmig de totes les estrelles del tennis de taula Mundial, una estrella més ha brillat amb força i aquest és Jordi Morales Garcia. Als seus 31 anys, el jugadora format al CEET Esparreguera i amb Joan Romeu com a primer entrenador, a l’altre punta del món, Morales ha viscut avui a Còrea del Sud una gala de les estrelles emocionant coronant-lo com el millor del 2018. Estar entre els 3 nominats ja era un somni fet realitat per al català, que ha estat l’escollit pel jurat internacional com l’estrella mundial d’aquest any.

Jordi Morales afronta la seva segona temporada com a responsable de l’Escola de tennis de taula del Club Natació Sabadell. El club sabadellenc va apostar per ell a l’estiu del 2017 per posar-se al capdavant del nou projecte de l’entitat en el tennis de taula. Un projecte que funciona a les mil meravelles i que cada dia compte amb més jugadors. A més de ser el Director tècnic, juga al segon equip a Segona Nacional i les competicions més importants d’esport adaptat.

El proper gran repte esportiu de Morales, a més de seguir fent crèixer el projecte engrescador i il.lusionant al CN Sabadell, són els Jocs Paralímpics del 2020 on vol culminar una trajectòria majúscula asollint una medalla.

Comentaris
To Top