Diners

L’Àsia i Sud-Amèrica, les prioritats comercials de la Cambra de Sabadell el 2019

Una imatge de l’‘skyline’ de Dubai, on se celebrarà la Fira Gulfood / CEDIDA

L’Àsia i Sud-amèrica. Aquests són els dos objectius de les cinc missions comercials multisectorials que ha planificat la Cambra de Comerç de Sabadell per al pròxim any. La iniciativa de l’entitat s’inclou dins del Pla d’Acció Internacional 2019 del Consell de Cambres de Catalunya i compta amb la col·laboració de les oficines de la Generalitat a l’exterior.

Emirats Àrabs i Oman

La primera de les missions comercials que ha organitzat la Cambra tindrà com a destí els Emirats Àrabs i Oman. Aquests països són especialment interessants per a les empreses del Vallès que es dediquin a l’alimentació i als productes gurmet. Si més no, el viatge de prospecció es realitzarà entre el 18 i el 21 de febrer, i coincidirà amb la celebració de la Fira Gulfood, a Dubai. Aquesta missió també està pensada per a les empreses dels sectors de la construcció i afins, com ara el turisme, la salut i els productes de consum, entre d’altres.

La Cambra de Comerç també ha organitzat una missió comercial a Indonèsia, Tailàndia i Vietnam, del 2 al 12 de març. Les oportunitats de negoci en aquests països del sud-est asiàtic se centren en els sectors de la indústria alimentària, tèxtil, farmacèutica i sanitària, automoció, transport, maquinària mecànica i elèctrica i d’envàs i embalatge, entre d’altres.

El mateix mes, del 17 al 26 de març, es durà a terme una missió a Colòmbia, Perú i Equador. En aquest viatge es treballaran els contactes entre empreses dels sectors de la contractació pública, medi ambient, logística, TIC, agroindústria, electrònica i informàtica, cosmètica i productes de consum.

El pla d’acció internacional de la Cambra de Sabadell es reprendrà a finals de maig amb una missió a Myanmar i Cambodja. L’últim viatge previst serà a Xile, Uruguai i Paraguai al novembre. En aquest cas, hi ha la possibilitat de fer l’extensió a l’Argentina.

La Fira Gulfood comptarà aquesta 24a edició amb   empreses expositores de 120 països. Es tracta de l’exposició anual més gran del món dedicada als aliments i begudes no alcohòliques

Publicitat
Comentaris
To Top