Oci i cultura

El trap sabadellenc de 31 FAM imparable

Foto: Cedida

El grup de ‘trap’ sabadellenc 31 FAM, composat per sis joves sota els noms d’AAA, Bandam, Kid Pi, Koalekay, Joey C i Lil Didi, sembla que no té aturador. El seu últim single, ‘Valentina’, que donarà pas a un nou àlbum que s’estrenarà el febrer del 2019, en menys de 15 dies ja s’acosta a les 90.000 visites a youtube.

De mica en mica es converteixen en uns dels grans exponents del ‘trap’ en català que dia a dia guanya adeptes a un ritme vertiginós. Alguns dels seus antics temes penjats a youtube compten amb encara més visites com ‘Sincero’ que supera els 3 milions de reproducció.

Dos dels seus membres, en AAA i en Bandam, Ferran i Àlex, afirmen que tot i que no s’havien imaginat tenir l’èxit que estan tenint, ara ho veuen clar: volen dedicar-se a la música. De moment, però, tots ells segueixen estudiant i traient el temps d’on poden per fer el que més els agrada.

Els 31 FAM van començar fent videos per divertir-se, però la seva popularitat va traspassar les fronteres de les seves amistats. En un inici es produïen els videoclips i les cançons ells mateixos, però des de fa uns mesos que formen part del segell sabadellenc Delirics, de la discogràfica Picap.

A l’espera de la sortida del seu àlbum d’aqui a un parell de mesos de moment es pot escoltar el seu single:

El ‘trap’, però, segueix sent un món desconegut per a molta gent. Es tracta d’un subgènere musical difícil de definir, però que té com a característiques principals que es canta sobre bases rítmiques, normalment amb una gran influència electrònica, i que acostuma a utilitzar l’autotune en la gran majoria dels seus temes.

Comentaris
To Top