Ciutat

Enxampen un conductor per circular begut, sense carnet i fent una conducció anòmala

El punt on s'ha identificat el conductor / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal ha denunciat aquesta matinada de divendres el conductor d’un turisme per incomplir diferents reglaments de la circulació. Els agents han aturat un home, de 27 anys, després de veure’l conduir de forma anòmala.

Un cop aturat el vehicle la policia ha demanat la documentació al conductor i ha descobert que no tenia permís de conduir i que, de fet, mai l’ha tingut. A més, en la prova d’alcoholèmia que se li ha practicat ha donat positiu, amb 0,40 mg/l quan la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l.

L’incident s’ha registrat a les 03:40h a la cruïlla entre el passeig d’Espronceda i la carretera de Barcelona. Al conductor se li han obert diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir. També s’ha immobilitzat el seu vehicle.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top