Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia femení buscarà la sorpresa davant un candidat al títol

Les noies esperen millorar la imatge que van oferir contra el Benidorm/Ó. Espinosa

La victòria a Lleida ha obert les expectatives de l’OAR Gràcia femení, però a un partit d’acabar la primera volta la seva situació continua essent delicada i mancada de punts. Aquest dissabte (16.30h) seguirà en l’intent, però la visita del Puchi no convida precisament a l’optimisme en funció de la diferència que els separa a la classificació. El conjunt de Santa Eulària d’Eivissa és segon a 3 punts del Sant Quirze i només n’ha deixat escapar 5 dels 24 possibles. Tot i haver perdut alguna jugadora després de renunciar a la Divisió d’Honor, el seu potencial és evident en la categoria de plata i es pot considerar un ferm candidat al títol.

Destaca sobretot pel seu gran rendiment ofensiu i ho demostra el fet que sigui l’equip més golejador del grup. Curiós que, en contrast, sigui també el segon més golejat després del cuer, l’Associació Lleidatana. Amb aquestes dades, el Gràcia de Dani Lara s’haurà de preocupar de fer una defensa el més sòlid possible i de tenir un dia inspirat en atac per optar a fer saltar la sorpresa.

Masculí, més assequible

El conjunt masculí farà presència aquest dissabte (18 hores) a Sant Esteve de Palautordera on, sobre el paper, té un rival assequible per poder mantenir-se en ratxa. Segon per la cua amb només 6 punts, l’equip palauenc compta amb el màxim anotador del grup, Jordi Planas, que acredita una mitjana de 9 gols per partit, però alhora pateix molt en defensa fins al punt de ser, amb notorietat, el que més gols ha encaixat. Missió del Gràcia aprofitar els punts febles del rival a base d’esforç i d’intensitat. En una lliga en què no hi ha jornada sense resultat inesperat, millor no ser-ne el protagonista en la part negativa.

Publicitat
Comentaris
To Top