Publicitat
Diners

Lliuren el premi Emprenedor de l’Any al Diari de Sabadell i el Mercat Central

La Xarxa Onion distingeix el Diari de Sabadell i el Mercat Central en el seu sopar anual

Els premiats com a Emprenedors de l'Any 2018 de la Xarxa Onion / LLUÍS FRANCO

El Mercat Central de Sabadell i el Diari de Sabadell han estat distingits avui amb caràcter ex aequo amb el Premi a l’Emprenedor de l’Any 2018 que lliura la Xarxa Onion. L’acte de lliurament, que ha comptat amb la presència d’una cinquantena de persones, s’ha celebrat avui durant el tradicional sopar de l’entitat empresarial al restaurant Saó. El president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, ha fet un record a Jordi Cuixart, que va ser premiat l’any passat i als presos polítics.

El jurat del guardó ha reconegut el Mercat Central de Sabadell per la seva “innovació en serveis, tecnologia i en activitats per transformar el mercat en una experiència de compra global”. El veredicte també destaca que s’ha volgut premiar a “un col·lectiu que lluita dia a dia per fer-se un lloc en un entorn canviant, en una societat digital amb una competència que no para de créixer”.

Per altra banda, “premiant el Diari de Sabadell volem ponderar el paper de la premsa local com a eix vertebrador de les ciutats; volem que se sentin premiats també els altres mitjans locals de Sabadell, en especial iSabadell i Ràdio Sabadell, així com les edicions locals de Vilaweb i Nació Digital“. A més, en el veredicte, l’entitat valora el nou Diari de Sabadell “és innovador alhora que respectuós locals; és atrevit en la generació de debat alhora que inclusiu amb tots els punts de vista; és, sobretot, un diari editat i escrit des d’un criteri professional i periodístic, un diari que no es situa per damunt del seu lector, sinó que s’asseu al seu costat i el mira als ulls per explicar-li la ciutat”.

Després de la lectura del veredicte, Bonada ha lliurat els guardons que ha rebut la tinenta d’alcalde i regidora de Comerç, Marisol Martínez, acompanyada per la gerent de l’Associació Unió de Comerciants del Mercat Central de Sabadell, Cristina Sanmartí, i a l’editor del Diari de Sabadell, Marc Basté. 

Marisol Martínez ha destacat que l’Ajuntament “ha escoltat i deixat assessorar pels professionals del Mercat Central que són els que entenen de vendre i de necessitat”. D’aquesta manera, s’han “reinventat les parades buides i amb serveis que no es tenien com la ludoteca i el servei mèdic”. La regidora de Comerç, però, ha reconegut que realitzar aquesta innovació “no ha estat fàcil”, però ha afegit que “comptem amb gent que s’ho creu”. En aquest sentit, va concloure: “tenim futur al Mercat Central i una associació de comerciants forta, gran, innovadora i emprenedora”.

Per la seva banda, Marc Basté ha indicat que el premi és “un reconeixement a una feina que es comença a veure”. Basté ha volgut compartir el guardó amb la resta de mitjans locals de la ciutat perquè “és un moment molt complicat pels mitjans i per la ciutat”. L’editor del Diari de Sabadell ha assegurat que des dels mitjans “hem d’empènyer pel canvi de totes les coses grans i petites que passin a la ciutat”.

Núria Vilà, soprano de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell ha amenitzat el sopar amb la seva actuació. També es s’ha fet una recollida de joguines a favor de la Creu Roja. El col·lectiu Pura Ceba ha fet un sorteig on han regalat samarretes úniques d’aquest grup sabadellencs.

Publicitat
Comentaris
To Top