Publicitat
ESPORTS

Doble cita a casa pels sèniors de l’OAR Gràcia

El conjunt femení vol donar un nou pas cap a la permanència/O. Espinosa
L’OAR Gràcia acomiada el 2018 amb dos partits importants a casa. Dissabte (20.30h) és el torn de l’equip masculí de 1a Nacional que no vol perdre de vista els equips capdavanters i per això li cal mantenir la ratxa de resultats positius contra el Palautordera. El duel es presenta força atractiu perquè els palauencs, tot i la trajectòria irregular, només es troben 3 punts per sota del Gràcia i vénen d’aconseguir dues victòries consecutives, la darrera de mèrit contra el Sant Esteve Sesrovires (26-20). Així, a la pista hi trobarem dos equips amb moral i potencial semblant disposats a fer vacances de competició fins a mig gener amb un parell de punts més a la butxaca.
La Divisió Plata Femenina enceta la segona volta amb la 14a jornada que farà desplaçar diumenge el Mislata al pavelló del carrer Boccaccio (12.30h). El conjunt valencià només havia sumat un punt en camp contrari fins a la setmana passada en què va superar l’Amposta a domicili (22-25). La victòria l’ha situat just al mig de la classificació amb possibilitat de pujar un altre graó si també puntua contra el Gràcia. Correspon a les verd-i-blanques impedir-ho perquè si volen abandonar la posició de descens en la lluita particular amb l’Agustinos, no els queda més remei que fer-se fortes en terreny propi. Les bones sensacions contra el Puchi les ha encoratjat, però es tracta d’anar més enllà i que també siguin bons els resultats.
Publicitat
Comentaris
To Top