Diners

Centre Metal·lúrgic i el Gremi de la Fusta s’uneixen per sumar sinergies

Alícia Bosch i Albert Serrat van firmar el conveni dijous a la seu del Centre Metal·lúrgic
/ ÓSCAR ESPINOSA

El Gremi de la Fusta de Sabadell i comarca i el Centre Metal·lúrgic van signar dijous un conveni per tal de sumar sinergies i esforços. Les dues patronals compartiran la seu al carrer Concepció. En l’actual edifici del Centre Metal·lúrgic ja s’allotgen altres gremis com els dels electricistes i de tallers. “És un més que s’afegeix a la casa comuna de l’empresariat de Sabadell”, va indicar el director general del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras.

En aquest sentit, el Gremi de la Fusta de Sabadell mantindrà la seva personalitat jurídica. A partir d’ara, però, també disposarà de la part tècnica que els hi oferirà el Centre Metal·lúrgic. D’aquesta manera, el gremi guanyarà en capacitat de servei i de captació de nous socis. A més, es generaran sinergies entre les dues institucions. De fet, es compartirà un espai de formació comú, on hi haurà una oferta adreçada a les empreses de la fusta. Els agremiats també es podran beneficiar de les accions de promoció internacional. Així mateix, comptaran amb els serveis d’assessorament jurídic i fiscal. “És una manera de fer-se grans sense assumir noves despeses”, va afirmar Torras, que va afegir que “serem tots més eficients”.

La presidenta del Centre Metal·lúrgic, Alícia Bosch, i el president del Gremi de la Fusta, Albert Serret, van coincidir: “Sumem esforços, teixit productiu i Vallès”.

Els fusters compten amb una seixantena d’agremiats. Serret va admetre que el sector s’està recuperant de la crisi. “Estem en una època bona”, va assenyalar.

Comentaris
To Top