Ciutat

El Sabadell, condemnat per les seves errades i falta de pólvora (2-1)

L’equip arlequinat acaba l’any amb dues derrotes consecutives

Edgar ha estavellat una rematada al pal en el temps afegit/Lluís Franco

Decebedor final d’any. El Sabadell s’acomiada del 2018 amb dues derrotes consecutives. En el Municipal d’Ejea de los Caballeros l’han tornat a penalitzar dues greus errades defensives i la falta de punteria. El gol, un cop més, el va marcar el central Aleix Coch. De res va servir l’atac en tromba dels últims 20 minuts. El conjunt arlequinat s’allunya de la zona de privilegi encara que queda més d’una volta per reaccionar.

Seligrat ha mantingut Josu en el lateral esquerre fent de carriler mentre Nico s’alineava amb Ángel Martínez, Pedro Capó i Adri Cuevas al mig del camp. Edgar tornava a la titularitat fent parella amb Felipe. Com ha passat en anteriors jornades, ha començat fort el Sabadell i ha gaudit d’una bona oportunitat en el minut 5 per avançar-se. Edgar ha pispat una pilota al central Català i ha encarat cap a l’àrea, però el seu xut, massa fluix, l’ha aturat sense problemes el porter Rafa Santos. El gavanenc continua negat.

El domini arlequinat s’ha traduït en… serveis de cantonada. Tres seguits sense cap rèdit. La resposta local ha estat una rematada d’esperó d’Adrià de Mesa fregant el pal dret. Ha estat tot un avís. Amb el pas dels minuts, el partit s’ha igualat i l’Ejea ha guanyat terreny. De totes maneres, el gol ha arribat després d’una errada d’Aleix Coch, a qui li han pispat la cartera i l’acció ha acabat amb doble rematada de Lafita. La primera rebutjada per Roberto i la segona a la xarxa. Una picabaralla per no tornar el Sabadell una pilota llençada fora pels locals per atendre un jugador ha posat la nota final a la primera meitat.

La segona ha començat de meravella pel Sabadell. Encara no s’havia complert el segon minut i havia igualat el marcador. Entre la foscor dels davanters ha tornat a aparèixer la inspiració d’Aleix Coch per refer-se així de la seva errada. Ha resolt una acció embolicada a l’àrea per aconseguir el seu sisè gol de la temporada. S’obria un nou escenari, molt més favorable. Però el Sabadell no ha sabut aprofitar-ho. De nou ha comès un imperdonable desajust defensiu deixant sol a Adrià de Mesa i el pitxitxi local no ha fallat. La pilota ha entrat després de tocar en el capità Migue.

Sobre el camp ja estava Arturo i després ha entrat Pol. Seligrat ha arriscat, però l’Ejea s’ha tancat amb molt ordre i disciplina. A més, el seu porter Rafa Sntos ha estat molt encertat rebutjant xuts llunyans de Pol i Josu i també ha comptat amb el pal en una rematada d’Edgar en el temps afegit. Massa precipitació. Sense pólvora és difícil aspirar al màxim. Toca esperar una millora ofensiva en el 2019.

Ejea de los Caballeros: Rafa Santos; Kevin Lacruz, Mingotes, Andriu, Català, Mustapha, Ramón, Julio de Dios, De Mesa (Lucho, m. 87), Lafita (Garde, m. 65) i Diego Suárez (Valero, m. 80).

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Aleix Coh, Migue, Josu, Ángel Martínez (Pol, m. 62), Nico (Antonio Domínguez, m. 83), Pedro Capó (Arturo, m. 55), Edgar, Adri Cuevas i Felipe.

Àrbitre: David Iglesias Gutiérrez, Comitè cantàbric. Grogues: Ramón, De Mesa, Garde; Roberto, Edgar.

Gols: 1-0, min. 25: Lafita; 1-1, mi. 47: Aleix Coch; 2-1, min. 60: Adrià De Mesa

Incidències: Municipal Ejea, uns 1.000 espectadors.

Podeu llegir les reaccions de Seligrat i el vestidor en aquest enllaç.