Ciutat

Seligrat: “Generem moltíssim, potser és un problema de qualitat”

Felipe en una acció ofensiva. No arriben els gols dels davanters/Ll. Franco

Decepció en el vestidor arlequinat després d’encaixar dues derrotes consecutives.

TONI SELIGRAT

“La veritat és que el futbol està sent molt injust amb nosaltres últimament. No puc demanar més ganes perquè els jugadors ho posen tot sobre el camp. L’actitud és molt bona”

“L’equip sempre genera molt més que el rival. Serveis de cantonada, centrades, rematades… som molt superiors, però no guanyem. L’Ejea amb cinc xuts ha marcat dos gols i nosaltres amb 11, només un i l’autor ha estat el central. Confio que millorarem el rendiment ofensiu perquè tenim bons davanters”

“És difícil de trobar explicacions. Un cop més ens castiguen errades puntuals i els rebots, com en el segon gol. En canvi, nosaltres no aprofitem ocasions clares, el porter atura rematades de gol i l’àrbitre no assenyala un clar penat a Edgar… No tenim sort en aquest aspecte”

“Potser tenim un problema de qualitat a l’hora de defensar i fer gols. Som l’equip més golejat del grup i això no pot continuar així. Haurem de fer alguna cosa. Volíem unes altres sensacions per aquest Nadal després de la gran reacció de l’equip, però ens penalitza qualsevol errada. Queda molta lliga i jo confio en aquest grup. Espero que en la segona volta tothom donarà el màxim nivell”

POL BALLESTEROS

“No hem merescut la derrota. L’equip ha dominat i hem generat moltíssimes situacions de perill. No tenim gens de sort. Però encara queda molt i crec que tindrem oportunitats d’enganxar-nos a la zona de dalt a la segona volta. Ara toca descansar i tornar amb més ganes”.

La plantilla entrenarà aquest diumenge després del viatge i començarà les vacances fins al dia 31

Si voleu veure la crònica ho podeu fer en aquest enllaç

Comentaris
To Top