Publicitat
Ciutat

Una desena d’alcoholèmies positives en el primer cap de setmana de festes

La ronda de Ponent / Google Maps

Aquest cap de setmana s’ha tancat amb 11 alcoholèmies positives als carrers de Sabadell des de divendres a diumenge. Es tracta d’una xifra substancialment més elevada de l’habitual, coincidint amb les festes de Nadal.

El major infractor s’ha detectat aquesta matinada de diumenge a dilluns, quan un home de 29 anys ha donat 1,13 mg/l en el control d’alcoholèmia quan el màxim permès genèric és de 0,25 mg/l.  Aquest conductor circulava per la ronda de Ponent a les 02:29h. D’altra banda, diumenge, un home de 24 anys conduïa un turisme quan va xocar contra dos vehicles estacionats a la ronda de Collsalarca i va donar 1,00 mg/l en la prova d’alcoholèmia a les 7h. La matinada de dissabte a diumenge, a les 02·37h, un altre home, de 50 anys, va donar el resultat de 0,99 mg/l en el control al carrer de Pi i Margall. Els tres casos han estat denunciats penalment per la Policia Municipal i els agents policials van immobilitzar els vehicles.

Davant els dies de festes que s’aproximen, la policia local ha difós un missatge en què recorda que combinar alcohol i conducció no és una bona opció.

Publicitat
Comentaris
To Top