Publicitat
Ciutat

Videomapping o un joc en família?

‘Simon diu’, el joc de colors que es projecta sobre la façana de l’edifici consistorial

La façana de l'Ajuntament durant el joc 'Simon diu' / victòria rovira

Aquesta tarda la façana de l’Ajuntament lluïa diferent. Enguany, d’entre les activitats nadalenques programades, hi destaca el Simon diu, un joc en família que es fusiona amb el videomapping. Un joc de colors que es projecta sobre la façana de l’edifici consistorial. Hi serà fins diumenge, 30 de desembre, i es projectarà de 18:30h a 22h.

Una desena de families s’han acostat a la plaça de Sant Roc per gaudir d’aquesta activitat, que consisteix a memoritzar la seqüència de colors que es projecta i prémer els botons corresponents. Cada botó està associat a un vídeo del mateix color que es representa en forma de vídeo mapping sobre la façana.

La seqüència va augmentant la velocitat a mesura que el jugador pot recordar i repetir exactament l’ordre proposat. Els primers atrevits han arribat fins la ronda número 17, tot un repte, i han sortit “satisfets i divertits”.

Publicitat
Comentaris
To Top