Publicitat
Ciutat

Tarda d’il·lusió a Sant Oleguer

El Carter Reial arriba a Sant Oleguer / Lluís Franco

Els Reis d’Orient recorreran els carrers de Sabadell d’aquí a una setmana i ompliran d’il·lusió a milers de nens i nenes de la ciutat. Abans, però, l’Ambaixador, que va arribar fa uns dies, recollirà les cartes dels més petits amb l’ajuda del Carter Reial. El barri de Sant Oleguer ha rebut al segon amb una gran festa aquesta tarda.

Per començar, s’ha dut a terme la tradicional cavalcada pels diferents carrers del barri. L’inici ha estat a l’avinguda de Don Bosco, ha continuat per les Cases de Cal García i ha baixat pel carrer de Sol i Padrís fins arribar a la plaça de Sant Oleguer, on el Carter Reial ha recollit les cartes dels més menuts i ha escoltat els seus desitjos al campament reial que s’hi ha muntat.

Al capdavant, les Forques de Can Deu han fet tronar els carrers amb els seus tambors. La comitiva ha anat acompanyada de centenars de persones en un ambient totalment festiu. Al finalitzar la cavalcada, pares i nens han fet cua per fer entrega de la carta al Carter Reial i, posteriorment, han gaudit d’una xocolatada preparada pels organitzadors, que anava acompanyada de petits regals pels més menuts.

Aquesta festa se celebra des de fa 6 anys i l’organitza l’Associació de Comerciants de Sol i Padrís-Sant Oleguer amb col·laboració de l’Associació de Veïns, l’Ampa de l’escola Joaquim Blume, la de l’Amadeu Vives i la de Salesians. “És una festa que funciona molt bé”, explicava el Ramón Fernández, president de l’Associació de Comerciants, i afegia que “els nens ho gaudeixen moltíssim”. Fernández també destacava el treball conjunt de les diferents entitats per tirar aquesta festa endavant.

Publicitat
Comentaris
To Top