Publicitat
Diners

Els empresaris de Can Roqueta denuncien la manca d'il·luminació del polígon

Un carrer de Can Roqueta, sense llum / CEDIDA

L'Associació d'Empreses i Propietaris de Can Roqueta (AEPCRO) assegura que des del mes d'agost no tenen llum en alguns carrers del polígon. També s'oposen a la construcció d'un carril bici.

Els propietaris denuncien la inseguretat que suposa no tenir enllumenat públic a Can Roqueta II. Expliquen que els treballadors han d'utilitzar la llum que els pugui proporcionar el seu telèfon mòbil per desplaçar-se de les empreses als seus vehicles particulars.

Des de l'agrupació empresarial lamenten la "lentitud i ineficàcia" de l'Ajuntament a l'hora de restablir l'enllumenat en aquest sector. L'AEPCRO assegura que "si lamateixa situació es donés en un carrer del nucli central de Sabadell ja estaria solucionada, però els polígons segueixen sent els grans oblidats pel que fa a la inversió i manteniment perpart del consistori".

Actuació prevista

Encara no tenen data d'inici, però durant aquest any s'ha de posar en marxa un pla de renovació integral del polígon per valor de 2,2 milions d'euros que, entre altres coses, contempla la instal·lació de nous punts d'il·luminació LED i la creació d'una nova rotonda d'accés a la carretera de Santa Perpètua. D'altra banda, els empresaris de Can Roqueta també estan en contra la construcció d’un carril bici als carrers de Can Bordoll i Can Alzina que està inclòs en el mateix projecte, cofinançat principalment per la Diputació, amb l'Ajuntament i la mateixa AEPCRO.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top