Ciutat

Un ferit en un accident de trànsit a Ca n'Oriac

Una jove de 16 anys, que viatjava com a passatgera, va resultar ferida en un accident de trànsit entre dos turismes a la ronda Collsalarca, al número 99, entre Ca n'Oriac i el Torrent del Capellà. L'accident es va produïr a les 5 de la tarda del diumenge. El conductor de l'altre vehicle, un home de 52 anys, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb un 0,48 mg/l (quan el màxim permés és 0,25 mg/l). La policia va immobilitzar el vehicle de l'home mentre que la noia va ser traslladada a l'hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Van intervenir-hi una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Cap de setmana d'alcoholemies positives

A les 6 del matí del diumenge un altre conductor, de 29 anys, va donar positiu en un control d'alcoholèmia amb un resultat de 0.69 mg/l. La policia va immobilitzar el vehicle al carrer Covadonga, 363, on es va aturar el turisme per fer-li la prova.

Publicitat

La matinada del dissabte també es va realitzar un control d'alcoholemia preventiva en un home de 46 anys que dormia dins del seu turisme aparcat. L'home va donar 0,89 mg/l. De forma preventiva es va immobilitzar el vehicle al carrer Pau Claris.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top