Ciutat

Un ferit en un accident de trànsit a Ca n’Oriac

Una jove de 16 anys, que viatjava com a passatgera, va resultar ferida en un accident de trànsit entre dos turismes a la ronda Collsalarca, al número 99, entre Ca n’Oriac i el Torrent del Capellà. L’accident es va produïr a les 5 de la tarda del diumenge. El conductor de l’altre vehicle, un home de 52 anys, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia amb un 0,48 mg/l (quan el màxim permés és 0,25 mg/l). La policia va immobilitzar el vehicle de l’home mentre que la noia va ser traslladada a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Van intervenir-hi una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Cap de setmana d’alcoholemies positives

A les 6 del matí del diumenge un altre conductor, de 29 anys, va donar positiu en un control d’alcoholèmia amb un resultat de 0.69 mg/l. La policia va immobilitzar el vehicle al carrer Covadonga, 363, on es va aturar el turisme per fer-li la prova.

La matinada del dissabte també es va realitzar un control d’alcoholemia preventiva en un home de 46 anys que dormia dins del seu turisme aparcat. L’home va donar 0,89 mg/l. De forma preventiva es va immobilitzar el vehicle al carrer Pau Claris.

Comentaris
To Top