Diners

El Banc Sabadell rep el premi al millor pla d’ocupació pel fons de pensions de Dupont

David Cienfuegos, Jorge Bentue i José Javier Leiras, amb el premi IPE 2018 que ha rebut el Banc Sabadell / CEDIDA

La gestora de fons del Banc Sabadell ha rebut el màxim reconeixement en els premis que organitza cada any la revista Investment & Pensions Europe (IPE) per l’administració del pla d’ocupació de l’empresa Dupont. En un acte celebrat a Dublín (Irlanda), el jurat ha considerat que aquest fons és el millor pla corporatiu que hi ha actualment a Espanya.

El pla de pensions de Dupont compta amb un volum d’actius que està al voltant dels 33 milions d’euros i va ser el 2010 quan el Banc Sabadell es va encarregar de la seva administració. Aleshores, va implementar una solució pionera en aquell moment: la constitució d’un pla de pensions de cicle de vida, basat en la distribució per edat i situació dels partícips. Abans que el Banc Sabadell assumís la seva gestió, el fons de Dupont tenia un 40% dels seus actius en renda variable i un 60% en renda fixa. Quan el pla va optar per implementar el model de cicle de vida es van dissenyar dues carteres, una de creixement i una altra de preservació.

El director de Previsió Empresarial del Banc Sabadell, Jaume Viladomiu, ha indicat que el premi d’IPE “dona valor a una aposta innovadora que es va llançar el 2010, com van ser els plans de pensions d’empresa amb cicle de vida per Dupont, uns plans que avui moltes empreses contracten pel seu millor rendiment”.

El president del pla de pensions de promoció conjunta del grup Dupont, José Javier Leiras Muñiz, ha indicat que “aquest reconeixement reivindica el treball del grup, que té com a únic objectiu maximitzar la rendibilitat dels seus partícips, minimitzant el risc al qual exposen les seves inversions”.

Comentaris
To Top