Ciutat

Un home encasta la seva furgoneta contra la nova plaça Espanya i es fuga

Hores més tard el conductor es va personar a Can Marcet

Una fotografia general de la plaça Espanya / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest diumenge a la nit un home va encastar la seva furgoneta contra la plaça d’Espanya i es va fugar en un suposat estat d’embriaguesa, segons alguns testimonis. La furgoneta va quedar inclinada i suposava un perill, segons la Policia Municipal.

Hores més tard, però, el conductor es va personar a les dependències de la Policia Municipal per recuperar el seu vehicle i reconèixer la seva implicació en l’accident. El conductor presentava diverses lesions i se’l va traslladar al Parc Taulí amb pronòstic lleu. També es van realitzar les pertinents proves d’alcoholèmia i drogues.

En les tasques de després de l’accident hi van intervenir dues dotacions dels bombers, una unitat dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i tres unitats de la Policia Municipal.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top