Publicitat
Ciutat

Can Puiggener critica que se’ls deixi fora dels Pressupostos Participatius

Les entitats demanen una explicació i demanen depurar “responsabilitats polítiques”

Un carrer del barri de Can Puiggener / LLUÍS FRANCO

L’Associació de Veïns de Can Puiggener, la Federació de Veïns de Sabadell i la CONFAVC han criticat l’Ajuntament per “deixar fora dels pressupostos participatius el projecte ‘A Porta'”. Es tracta d’una iniciativa dissenyada per aplicar-la al barri de Can Puiggener amb activitats com la contractació de persones del barri per fomentar la cohesió social.

Les tres entitats veïnals avancen que aquest projecte, que s’ha aplicat a alguns barris de Barcelona i està tenint “un excel·lent resultat”, es va presentar fa més d’un any als regidors Gabriel Fernández, Glòria Rubio i Miriam Ferràndiz i “va tenir bona acollida”. Lamenten, però, que mesos més tard es van assabentar que Fernàndez “proposava una idea innovadora pel barri molt similar al projecte presentat”.

Asseguren que l’Ajuntament els va animar a presentar el projecte als Pressupostos Participatius i “ara el deixa fora”. Les entitats demanen una explicació i demanen depurar “responsabilitats polítiques” perquè consideren que “la decisió ha estat arbitraria”.

Publicitat
Comentaris
To Top