Ciutat

Ciuró descarta la conselleria de Presidència per centrar-se en Sabadell

La candidata a l'alcaldia de JxS, Lourdes Ciuró / LLUÍS FRANCO

L’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha rebutjat ser consellera de la Presidència per centrar-se en el seu projecte de ciutat, que va presentar ahir al vespre. Es dona el cas que la cartera de Presidència ara l’ocupa Elsa Artadi però tot apunta que acompanyarà Joaquim Forn en la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals.

Segons ha avançat el Diari ARA i ha confirmat el D.S., Ciuró va desestimar l’oferiment aquest dimecres mateix al matí en una trobada a la presó de Lledoners. A la reunió hi van assistir els presos del PDECat Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez, a més de Forn, Artadi i la mateixa Ciuró.

En declaracions al D.S. Ciuró ha explicat que no considera la decisió un rebuig sinó que “és un honor que acceptaria encantada”, però remarca que “en aquests moments estem treballant un projecte molt engrescador per Sabadell, amb molta gent que fa temps que hi treballa i aquesta és ara la meva prioritat: guanyar les eleccions a Sabadell”.

A la presentació del seu programa de ciutat aquest dimecres al vespre a l’Espai Cultura Ciuró va portar una carta dels mateixos presos de Lledoners en què donen suport a la seva candidatura. Tanmateix, l’alcaldable va explicar en l’acte que a la presó va refermar el seu compromís amb la ciutat, un missatge que ara s’ha pogut desxifrar encara més.

Lourdes Ciuró (JxS) presenta el seu projecte per fer la segona transformació de la ciutat

Publicitat
Comentaris
To Top