Esports

Seligrat s’acomiada: “Em penedeixo de l’incident, però sempre he defensat aquest escut”

Toni Seligrat durant la seva intervenció juntament amb Josep Mª Ferrer, Joma/P.F.

“Me’n penedeixo d’acostar-me a la porteria on hi havia els aficionats perquè és una imatge que no beneficia al club ni a mi personalment, però jo només volia defensar els meus jugadors”. Així va explicar Toni Seligrat l’incident de Peralada que va precipitar la seva posterior destitució com a tècnic del Centre d’Esports en roda de premsa.

L’entrenador de Torrent, molt seriós i emocionat en alguns moments, va preferir escriure un comunicat “per parlar més amb el cap que amb el cor”. Va tornar a insistir que “jo he procurat defensar aquest escut amb honestedat i esforç. El que no es pot consentir és que un grup d’aficionats insultin i menyspreïn a uns professionals que s’estan matant sobre la gespa malgrat perdre el partit. Jo no vaig insultar a ningú i, en canvi, sí que em vaig sentir agredit verbalment i físicament. També m’agradaria que el club prengués mesures contra aquests energúmens que no representen la gran afició arlequinada. Amb mi, el 90 per cent s’ha portat de meravella i sempre m’ha donat suport”.

Seligrat va agrair l’esforç del club i els seus dirigents per canviar el tarannà de l’entitat en l’últim any i mig, però també va comentar que “a partir d’ara ja no em creuré mai més la paraula projecte perquè en el futbol només val guanyar i guanyar cada diumenge. La resta no existeix. Demano el màxim suport a la figura de l’entrenador en general i li desitjo tota la sort del món a Kiko a partir d’ara”.

Finalment, va tenir paraules d’agraïment per tots els integrants del cos tècnic, futbolistes, treballadors, amb Jordi Bransuela en especial, membres de seguretat, Ajuntament i els mitjans de comunicació que han compartit amb ell aquest temps. “Em quedo sobretot amb les persones que han demostrat ser bones persones”, va concloure.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top