Esports

Seligrat s'acomiada: "Em penedeixo de l'incident, però sempre he defensat aquest escut"

Toni Seligrat durant la seva intervenció juntament amb Josep Mª Ferrer, Joma/P.F.

"Me'n penedeixo d'acostar-me a la porteria on hi havia els aficionats perquè és una imatge que no beneficia al club ni a mi personalment, però jo només volia defensar els meus jugadors". Així va explicar Toni Seligrat l'incident de Peralada que va precipitar la seva posterior destitució com a tècnic del Centre d'Esports en roda de premsa.

L'entrenador de Torrent, molt seriós i emocionat en alguns moments, va preferir escriure un comunicat "per parlar més amb el cap que amb el cor". Va tornar a insistir que "jo he procurat defensar aquest escut amb honestedat i esforç. El que no es pot consentir és que un grup d'aficionats insultin i menyspreïn a uns professionals que s'estan matant sobre la gespa malgrat perdre el partit. Jo no vaig insultar a ningú i, en canvi, sí que em vaig sentir agredit verbalment i físicament. També m'agradaria que el club prengués mesures contra aquests energúmens que no representen la gran afició arlequinada. Amb mi, el 90 per cent s'ha portat de meravella i sempre m'ha donat suport".

Publicitat

Seligrat va agrair l'esforç del club i els seus dirigents per canviar el tarannà de l'entitat en l'últim any i mig, però també va comentar que "a partir d'ara ja no em creuré mai més la paraula projecte perquè en el futbol només val guanyar i guanyar cada diumenge. La resta no existeix. Demano el màxim suport a la figura de l'entrenador en general i li desitjo tota la sort del món a Kiko a partir d'ara".

Finalment, va tenir paraules d'agraïment per tots els integrants del cos tècnic, futbolistes, treballadors, amb Jordi Bransuela en especial, membres de seguretat, Ajuntament i els mitjans de comunicació que han compartit amb ell aquest temps. "Em quedo sobretot amb les persones que han demostrat ser bones persones", va concloure.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top