Ciutat

Oncolliga Sabadell fa una crida de voluntaris per a l’1 i el 2 de febrer

Els actors Francesc Orella, Candela Anton i Pau Poch donant suport a la campanya solidària "Posem-li pebrots al càncer 2018" / CEDIDA

Amb motiu de la cinquena edició de la campanya Posem-li pebrots al càncer, Oncolliga Sabadell fa una crida de voluntaris. “Sobretot ens fa falta cobrir algunes botigues Condis de Sabadell, Sant Quirze i Cerdanyola del Vallès: seran només unes hores els divendres 1 o el dissabte 2 de febrer”, expliquen des de l’entitat.

Aquesta campanya solidària està organitzada amb motiu del Dia mundial del càncer per la Fundació Oncolliga, la FECEC i Condis. Per col·laborar, pots fer clic aquí per inscriure’t com a voluntari fins demà, 25 de gener, i escollir lloc i torn. Si et vols donar d’alta a dos o més torns, podràs fer-ho un cop t’hagis donat d’alta al primer torn i hagis rebut el correu de confirmació d’alta com a voluntari.

Les persones inscrites com a voluntàries per a la campanya hauran d’estar presents al supermercat que s’hagin inscrit oferint als clients una bossa de pebrots que Condis prepara per a la campanya i repartint tríptics d’Oncolliga.

L’objectiu és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Comentaris
To Top