El Sabadell encaixa una dolorosa maneta en el Mini Estadi (5-1)

L’equip arlequinat es veu desbordat a la segona part

Arturo va obrir el marcador en el minut 4/Lluís Franco

Desfeta. El Mini Estadi continua sent poc propici. El Sabadell de Kiko Ramírez ha encaixat la primera derrota en un partit marcat per l’hat-trick de Carles Pérez, autèntic botxí arlequinat. Una vegada més aquesta temporada, el sistema defensiu ha fet aigües i s’ha consumat una dolorosa maneta en una segona part per oblidar.

Kiko Ramírez ha confiat en l’onze que va superar el Conquese la setmana passada amb una variant tàctica: el 4-2-3-1 s’ha convertit en un 4-4-2 clàssic amb l’objectiu d’ocupar més espai al mig camp davant l’enorme qualitat del filial blaugrana, personificada en un Riqui Puig que ha fet el que ha volgut amb la pilota als peus.

El partit no podia començar millor per l’equip arlequinat. En la seva primera arribada, una centrada de Josu l’ha rematat Arturo amb un toc col·locat ajustat al pal dret. El murcià no marcava des de la visita a Cornellà. Però l’alegria només ha durat 7 minuts. Una passada a l’espai ha sorprès l’eix de la defensa i Carles Pérez ho ha aprofitat per afusellar a Roberto. Arran de l’empat, el Barça B s’ha fet amb la possessió. Un monòleg blaugrana encara que no feia mal. Al Sabadell li costava recuperar la pilota. De fet, no ha passat res fins als últims 5 minuts de la primera meitat. Arturo ha pogut fer l’1-2 en una rematada a boca de canó després d’una centrada de Néstor i després Roberto ha evitat el 2-1 amb una gran intervenció a xut del sabadellenc Àlex Collado.

La segona part ha arrencat de manera molt esperançadora pel Sabadell. Un xut de Felipe l’ha rebutjat Iñaki Peña i el posterior d’Arturo per sobre del porter l’ha conjurat sota pals Araujo. Tres córners consecutius han confirmat el bon inici arlequinat… sense pólvora. En canvi, el Barça B ha lluït una eficàcia absoluta gràcies a la inspiració suprema de Carles Pérez, qui ha superat Josu i Roberto amb gran facilitat. Allò de passar del possible 1-2 al 2-1. I el mateix Carles Pérez ha repetit en una acció personal i una ‘passada a la xarxa’ davant el desconcert arlequinat. Sense capacitat de reacció ha arribat el 4-1, aquesta vegada obra del sabadellenc esquerrà Àlex Collado culminant un contracop de Riqui Puig. A la recta final, s’ha consumat la maneta. La pitjor derrota de la temporada ha de provocar una profunda reflexió.

Barcelona B: Iñaki Peña; Guillem (Morer, m. 78), Araujo (J. Cuenca, 84), Chumi, Miranda (Vilarasa, m. 75), Oriol Busquets, Carles Pérez, Riqui Puig, Mújica, Monchu i Àlex Collado.

Sabadell: Roberto; Pedro Capó, Nico, Migue, Josu, Ángel Martínez, Antonio Domínguez, Adri Cuevas, Arturo (Edgar, m. 70), Felipe (Pol, m. 65) i Néstor (David Acedo, m. 82)

Àrbitre: Raúl Martín González Francés, Comitè Las Palmas. Grogues: Miranda.

Gols: 0-1, min. 4: Arturo; 1-1, min. 11: Carles Pérez; 2-1, min. 53: Carles Pérez; 3-1, min. 64: Carles Pérez; 4-1, min. 69: Àlex Collado; 5-1, min. 83: Vilarrasa.

Incidències: Mini Estadi, 1.727 espectadors amb notable presència de seguidors sabadellencs.