ESPORTS

Ramírez: “Ha estat un càstig excessiu”

Kiko Ramírez donant instruccions als seus jugadors / lluís franco

Les reaccions del tècnic Kiko Ramírez després de la contundent derrota davant el Barça B:

Respecte als cinc gols encaixats, l’entrenador arlequinat ha comentat que “el càstig ha estat excessiu”, tot i que ha reconegut que el Barça B ha fet “mèrits suficients per endur-se la victòria”. Tanmateix ha explicat que en algunes fases del partit – inici amb el gol d’Arturo o la gran ocasió a la represa del golejador de la tarda per fer el segon- “l’equip ha intentat anar per al partit” tot i trobar-se a un equip “que és el més golejador de la temporada i que ha demostrat la seva efectivitat amb espais”.
Tot i la contundent derrota Ramírez ha volgut analitzar el partit amb el got mig ple explicant que “l’equip s’ha desplegat amb la intenció d’agafar l’esquena rival”. En la mateixa línia, però, conscient de la fragilitat defensiva, reconeix que “haurem de fer autocrítica per analitzar les coses que hem fet malament”.

Passar pàgina

Ramírez, optimista per naturalesa, des de demà mateix se centrarà en “aixecar l’ànim als jugadors perquè no els hi afecti”. Així mateix, ha agraït als dos centenars d’aficionats que s’han acostat al Mini “el suport a l’equip” demanant que el pròxim diumenge a les 12 davant l’Atlètic Balears “continuïn donant-nos suport perquè estic segur que ho tirarem endavant”.

Migue: “Ens hem equivocat en alguns moments de la segona meitat”

El capità arlequinat Migue González en zona mixta ha comentat que “ha estat un càstig excessiu però ens hem trobat jugadors amb molt talent que han tingut una eficància del 100%”. Tanmateix, “nosaltres també hem tingut les nostres ocasions en moments claus i no han entrat. Ens hem equivocat en alguns moments de la segona meitat”.

Arturo: “Crec que no estava en fora de joc”

El golejador de la tarda ha comentat que el Barça B “ha exprimit el ser gran poder ofensiu. Hem comes quatre pèrdues en els seus gols. Respecte a la jugada polèmica amb el gol anulat, Aarturo ha explicat que “crec que no estava en fora de joc”.

Podeu llegir la crònica en el següent enllaç

Comentaris
To Top