Diners

ING estrena un nou concepte d’oficina a Sabadell

La inauguració de la nova oficina d'ING a Sabadell / LLUÍS FRANCO

ING ha inaugurat avui oficialment una nova oficina a Sabadell, la primera a l’Estat amb un concepte en què posa el client al centre en la seva estratègia. La sucursal, que està està situada al carrer Pi i Margall 10-12, ja estava oberta des de mitjans de desembre. A l’acte d’inauguració, la directora general de Banca per a particulars, Almudena Roman, ha assenyalat que durant aquests primers dies ja han rebut “l’afecte” dels sabadellencs.

La nova oficina donarà servei a més de 63.000 clients amb què compta ING al Vallès. És la primera de l’entitat financera a Catalunya fora de Barcelona.  En total, a Espanya compta amb 29 sucursals. La de Sabadell forma part d’un projecte global del grup, en el qual set països desenvoluparan un nou model que suposarà una evolució en la forma de relacionar-se amb el client.

L’espai està concebut per donar poder a les persones a través de tres factors principals: assessorament de valor afegit, digitalització i educació, i trobades inspiradores. Per això, hi ha diferents àrees en funció de la necessitat que tingui cada client, des d’espais oberts amb eines digitals fins a espais semiprivats i privats en els que parlar amb un gestor

Roman ha recordat que aquest any, aquesta aposta per el concepte “sentir-se com a casa” coincideix amb el 20è aniversari de la presència d’ING a Espanya. “Sense haver comprat cap banc, hem aconseguit 3,8 milions de clients i gestionem 600.000 milions d’euros”. Malgrat aquest nou concepte, ING continua sen tel banc més digital en què el 80% de les transaccions es fan a través del telèfon móbil

ING de Sabadell tindrà un ampli horari de dilluns a dijous de 8:00 h a 19:30 h, divendres de 8:00 h a 15:00 h i dissabtes de 9:00 h a 14: 00 h

Publicitat
Comentaris
To Top