Publicitat
Diners

Banc Sabadell posa a la venda Solvia Desarrollos Inmobiliarios

Un local de Solvia / D.S.

Banc Sabadell ha anunciat aquest dimarts que posa a la venda el 100% del capital de Solvia Desarrollos Inmobiliarios S.L.U. (SDIn) amb un perímetre de sòls i promocions urbanístiques gestionades per la filial, segons ha informat l’entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L’entitat considera que la “bona situació del mercat immobiliari i la forta demanda de la inversió per a la consolidació del mercat de promoció nacional li permet posar en valor l’activitat de promoció amb aquesta operació”.

El desembre passat, el Banc Sabadell va acordar la venda del 80% del capital social de Solvia Servicios Inmobiliarios, S.L.U. (Solvia) a Lindorff Holding Spain, S.A.U., societat que pertany al fons suec Intrum AB. En el marc d’aquest acord, la filial de serveis immobiliaris de l’entitat sabadellenca va ser valorada en 300 milions d’euros.

Fonts de l’entitat financera han explicat que la societat que ara es ven és Solvia Desarrollos Inmobiliarios, que inclou els millors actius, principalment terrenys amb projectes pendents de materialitzar. Entre els candidats a fer-se amb la promotora de sòl Solvia, destaquen els fons de capital de risc Cerberus i Oaktree i la promotora immobiliària Neinor Homes.

Solvia Desarrollos Inmobiliarios és l’última divisió del Banc Sabadell lligada al mercat i el seu sòl està taxat en 1.200 milions d’euros. Es tracta d’una escissió de l’antiga Solvia, que agrupava tots els actius immobiliaris i les seves gestions.

Banc Sabadell està sent assessorat per l’entitat Rothschild S.A. i espera signar l’operació durant el primer semestre del 2019.

Publicitat
Comentaris
To Top