Diners

Moventia canvia de seu i es trasllada a l’edifici de Bon Preu a Sant Cugat

L’empresa inicia amb el canvi “un projecte de transformació cultural centrat en les persones”

La nova seu de Moventia se situarà a l'edifici promogut per Bon Preu i Esclat a Sant Cugat / BON PREU (CEDIDA)

El grup d’origen sabadellenc Moventia canviarà de seu a mitjans del 2019. La companyia de mobilitat i transport, matriu de l’empresa d’autobusos Moventis i els concessionaris Movento, abandonarà la seva actual seu al Carrer Pau Vila de Sant Cugat; per traslladar-se a un edifici de la Via Augusta del mateix municipi, propietat del grup de supermercats Bon Preu. “Aquest canvi suposa un pas endavant, en línia amb el nostre compromís amb la feina ben feta i la qualitat dels serveis, i estem segurs que beneficiarà a tots els nostres treballadors”, ha explicat el sabadellenc Miquel Martí, president de l’empresa.

Segons informa el Diari ARA, Moventia ocuparà dues plantes de l’immoble i hi traslladarà uns 150 empleats dels seus serveis centrals. L’espai, que va tenir un cost de 23,5 milions d’euros per a la companyia de supermercats, està ben connectat amb la C-16 i l’AP-7 i compta amb uns 11.000 metres quadrats de superfície. L’edifici que ocuparà parcialment Moventia és de recent construcció, es troba a escassos metres del primer supermercat Esclat de Sant Cugat (inaugurat al novembre del 2018) i a menys d’un quilòmetre de l’antiga seu de l’empresa vallesana. El preu de lloguer pactat entre Bon Preu i Moventia no ha trascendit.

Amb el canvi, Moventia vol iniciar “un projecte de transformació cultural centrat en les persones” que aporti “una nova manera de treballar” i que “impactarà de manera directa en la tecnologia, metodologia, processos, espais i cultura de l’organització”. El procés ha tingut com a fase inicial “una anàlisi exhaustiva del funcionament de la companyia”, durant la qual s’ha consultat internament els treballadors; i culminarà amb la transformació empresarial i el canvi de seu, la primavera d’aquest 2019.

Moventia, fundada a Sabadell l’any 1923, té una plantilla d’unes 4.000 persones i divideix el seu negoci entre el transport de viatgers i la venda d’automòbils en concessionaris. Té una facturació anual de més de 500 milions d’euros, transporta més de 110 milions de passatgers l’any i distribueix prop de 27.000 vehicles anuals, nous i d’ocasió, de prop d’una vintena de marques.

Comentaris
To Top