Ciutat

Un detingut escapa de la cel·la i s’intenta suïcidar als calabossos de la Policia Municipal

Un sindicat policial denuncia va fallar el sistema de videovigilància

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Municipal de Sabadell, a l'antiga fàbrica de Can Marcet / LLUÍS FRANCO

La Policia Municipal de Sabadell ha frustrat aquest divendres un intent de suïcidi a la comissaria de la carretera de Molins de Rei. Segons ha avançat a la tarda el Sindicat de Policies Locals i Mossos d’Esquadra (SPL – CME) i ha confirmat després el propi cos, un home detingut per violència de gènere ha trencat el pany de la seva cel·la a puntades de peu i n’ha pogut sortir, tot i que no ha pogut escapar de l’àrea de custòdia de les dependències policials.

Fonts de la Policia Municipal han explicat al D.S. que l’home s’hauria intentat ofegar amb un jersei. Abans d’aconseguir el seu objectiu i suïcidar-se, agents de la policia l’han detectat i immobilitzat. Posteriorment se l’ha traslladat a l’hospital, on se li han subministrat tranquil·litzants i posteriorment va tornar al calabós.

Des del sindicat SPL-CME denuncien que es tracta d’una “doble negligència en el manteniment de les condicions tècniques en el dipòsit de detinguts”, perquè el detingut va poder sortir de la cel·la i perquè va fallar la pantalla de seguretat. La Policia Municipal ha reconegut que ha fallat una pantalla de videovigilancia però que el sistema de seguretat està duplicat i no hi ha hagut cap risc de fuga.

Comentaris
To Top