Ciutat

El Cercle Podem Decano respon als Comuns

Cinquena Assemblea Anual de Rendiment de Comptes/ Cedida

Les declaracions del coordinador d'ICV a Sabadell, Josep López, no han agradat al Cercle Podem Decano. López titllava d’irresponsables a Ramon Vidal i la candidatura d’ARA Sabadell per “competir” amb els comuns, i assegurava que la candidatura encapçalada per Joan Berlanga tenia el suport majoritari d’EUiA, ICV i Podem.

En la cinquena Assemblea Anual de Rendiment de Comptes, el cercle Podem Decano ha donat el seu suport majoritari a la candidatura ARA Sabadell, i ha mostrat el seu rebuig a les declaracions fetes per López. Segons Vidal, és fals que la majoria de Podem avali la candidatura dels comuns. “Hi ha 4 persones comptades i, per tant, menteix quan assegura que té el suport de Podem”, explicava l’alcaldable d’ARA Sabadell.

El cercle Podem Decano, assegura que anirà pel seu cantó a les municipals per “la falta de lideratge, la manipulació dels Comuns d’ICV, i el revengisme de l’actual executiva de Podem a Sabadell, atès que es pensa més en la política manada des dels despatxos i cuines polítiques, que en la realitat que cal a la nostra ciutat”.

L’aposta d’ARA Sabadell i del cercle Podem Decano és el municipalisme. “Sempre hem tingut present que per davant de tot estant les persones, l’entorn, i el treball digne de totes i tots, la nostra política ha estat centrada en la ciutat, sempre hem apostat pel municipalisme i tenim un lideratge clar i ferm, no depenem d’altres despatxos més enllà de la nostra pròpia assemblea; les decisions es prenen a Sabadell, amb la gent de Sabadell, i per la gent de Sabadell”, assegurava Vidal. “Ens tatxen a nosaltres de responsables de la falta d’unitat, però haurien de veure les seves actuacions”, rematava l’alcaldable d’ARA Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top