Ciutat

Els maquinistes alerten de risc "greu i imminent" a l'R4 i Renfe mantindrà tallada la circulació

El sindicat Semaf havia anunciat que paralitzava el servei fins que no se solucionessin les "deficiències" de les instal·lacions

Un tren circulant per la línea R4 a l'estació de Sabadell Sud / ÓSCAR ESPINOSA

El Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (Semaf) ha alertat d'un risc "greu i imminent" de poder-se repetir accidents de tren a la línia R4 on divendres passat hi va haver un xoc frontal entre dos trens amb el resultat d'un mort i un centenar de ferits. Per això, en una carta adreçada al director de l'Agència Estatal de Seguretat Feroviària, Pedro Lekuona; al president del Consell d'Administració de Renfe, Isaías Taboas, i al director de Seguretat en la Circulació, Juan Rafael Arroyo, el sindicat ha anunciat que paralitza el servei entre l'estació de Manresa i Sant Vicenç de Castellet. La paralització, afegeix la carta, es mantindrà "mentre no s'analitzin i solucionin les deficiències de les instal·lacions de seguretat actuals".

Publicitat

Cal recordar que Renfe ha anunciat a última hora del dia que manté el servei alternatiu per carretera mentre durin les investigacions, contradient, així, l'anunci d'unes hores abans d'Adif, que preveia el restabliment del servei a la R4 i a la R12 a primera hora de demà al matí.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top