Esports

El Sabadell Rugby recupera les bones sensacions abans del derbi

Imatge del partit disputat en el camp dels Crancs d'Osona (22-30)/Cristina Elié (cedida)

El sènior del Sabadell RC va encadenar la tercera jornada consecutiva sense perdre a la Primera Divisió Catalana de rugbi i surt de la zona de descens. Els de Fran González van guanyar per 22-30 al camp dels Crancs d’Osona en un partit on es van merèixer més però no van ser capaços de plasmar la superioritat al marcador. Els arlequinats es preparen ara per un partit vital contra els Carboners de Terrassa a la Roureda. Sabadellencs i egarencs estan empatats a punts a la classificació abans del derbi de dissabte que ve a les 16 hores.

El partit no va començar de la millor manera pels sabadellencs, ja que al cap de pocs minuts de començar el partit cedien una marca local després d’una sèrie de cops de càstig. Tot i començar el partit amb desavantatge els arlequinats van saber trobar les debilitats vigatanes i ho van aprofitar per recuperar el desavantatge i remuntar el partit. La primera marca va ser de Patxi Benito en una bona jugada de la davantera sabadellenca que va ser molt superior a l’osonenca durant tot el partit. Romain Lachazatte anotava una segona marca arlequinada als pocs minuts que Rich Antczak s’encarregava de transformar, el mateix jugador col·locava entre pals un cop de càstig al límit del descans i deixava el seu equip 5-15.

A la represa els de Sabadell van sortir amb ganes de tancar el partit el més ràpid possible, però van ser els locals els que van retallar distàncies amb una marca no transformada i s’apropaven a només cinc punts. A partir d’aquell moment els nois de Fran González van pujar una marxa i van aconseguir distanciar-se al marcador amb tres marques molt seguides. Primer Romain Lachazatte aconseguia la seva segona marca i Adam Kerkour la seva primera una mica més tard. Per acabar de rematar el partit, Oriol Ferran interceptava una passada del rival i es plantava a la línia de marca i posava d’aquesta manera un clar 10-30 al marcador. Als minuts finals, i amb els sabadellencs jugant amb catorze per la targeta groga a Pau Llobet per reiteració de faltes de l’equip, els osonencs es van apropar al marcador però no van tenir temps de més. Al final 22-30, un resultat que ajuda als arlequinats a sortir de la zona de descens mentre que enfonsa una mica més als Crancs d’Osona que encara no han guanyat cap partit en aquesta segona fase.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top