Ciutat

Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Can Puiggener

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar ahir al vespre una plantació de marihuana situada al carrer Numància, al barri de Can Puiggener. La policia catalana es va comissionar de 300 plantes i va procedir a identificar un individu, que seria el possible propietari de la plantació, segons han explicat fonts dels Mossos al D.S.

La plantació se situava just darrera d’una casa i segons han explicat fonts policials, tenia la llum punxada directament de la infraestructura de xarxa elèctrica. L’individu identificat està sent investigat pels Mossos d’Esquadra i properament serà citat pels Jutjats de Sabadell.

La trobada de la nau va tenir lloc ahir a les 20:30 hores, quan els Mossos van entrar al domicili i van trobar la plantació, amagada darrera l’immoble. Allà hi van trobar 300 plantes, una quantitat il·legal en un domicili particular. La policia catalana ha procedit a la seva identificació i processament, però no l’ha detingut tenint en compte la gravetat del delicte i la inexistència de risc de fuga. Se l’investiga per un presumpte delicte contra la salut pública.

Comentaris
To Top