Diners

Jaume Guardiola i la cúpula directiva de Banc Sabadell adquireixen 901.800 accions

Jaume Guardiola, Tomás Varela i Josep Oliu, a la presentació dels resultats del 2018 / ACN

“Cada dia que el valor baixa a la borsa és millor la inversió en l’acció del Sabadell”. D’aquesta manera, el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ironitzava sobre el descens del preu dels títols de l’entitat financera. Ho va fer l’1 de febrer durant la presentació dels resultats del Sabadell del 2018, en què es va informar de la reducció del benefici un 54,2%.

Seguint les paraules d’Oliu, la cúpula directiva de l’entitat sabadellenca han fet un pas endavant adquirint accions. Segons van avançar les agències i han confirmat fonts de l’entitat financera, el conseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola, ha comprat un paquet de 500.000 accions en dues tandes a un preu de 0,86 i 0,87 euros. D’aquesta manera, Guardiola passa a tenir el 0,06% del capital.

El conseller delegat va prendre aquesta decisió després que altres directius haguessin apostat per les accions de l’entitat, malgrat la tendència a la baixa. Si més no, el director general, José Luis Negro, va adquirir 100.000 accions a 0,86 euros i 7.800 a un preu de 0,84 euros.

Josep Oliu i Jaume Guardiola han decidit renunciar a les bonificacions del 2018: 665.974 euros en el cas del president i 563.516 euros en el del conseller delegat per l’impacte del TSB

Els primers 237.000 euros

Els primers a realitzar aquestes compres la setmana passada van ser altres integrants del consell d’administració. David Vegara, Tomás Varela, Miguel Montes i Manuel Valls van adquirir 294.000 accions, el que representa un total de 237.000 euros.

Amb aquestes accions el Sabadell vol reforçar el missatge que Oliu està repetint durant les últimes setmanes de perspectives positives, una vegada s’han acabat els problemes de la migració de la filial britànica TSB. En aquest sentit, KBW, UBS, Credit Suisse o Morgan Stanley són algunes de les cases que atorguen a l’entitat sabadellenca un potencial de revalorització que en alguns casos arriba a superar el 100%. També coincideixen que el càstig actual no està justificat.

Comentaris
To Top