Ciutat

Els FGC i la plaça d’Espanya, entre els èxits d’aquest mandat als barris del Nord segons la Crida

La nova plaça d'Espanya / VICTÒRIA ROVIRA

La Crida per Sabadell ha iniciat una campanya als set districtes de la ciutat per a destacar els punts més rellevants que s’hi han dut a terme durant el mandat, segons aquesta formació, i també justificar aquelles coses que no s’han pogut fer. La campanya va començar divendres passat al Centre Cívic de Ca n’Oriac, destinada als barris del districte 3, el Nord. “Creiem que és la nostra obligació explicar a tota la ciutadania què hem fet i què no hem pogut fer encara”, explica el partit en un comunicat.

D’aquesta zona, des de la Crida destaquen les noves estacions d’FGC Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord, la nova plaça d’Espanya i l’aprovació del projecte de remodelació del Parc del Nord, la projecció de 16 pisos nous de lloguer social, l’estabilització de l’Espai Juvenil Can Deu i l’obertura del Servei d’Intervenció Socioeducativa del Nord.

Campanya ‘La Crida fem balanç!’

L’objectiu de la Crida per Sabadell és explicar a cada barri les principals actuacions que hi han dut a terme. Les xerrades de la campanya ‘La Crida fem balanç!’ es faran per districtes i s’aniran anunciant puntualment; la propera serà el dia 22 de febrer a les 19h al Centre Cívic de Torre-romeu.

Segons la portaveu de la formació anticapitalista Aurora Murillo, “aquestes trobades seran un espai on poder explicar el que hem fet, el que no hem pogut fer encara i els motius pels que no ho hem pogut fer encara”. Murillo destaca que “la transparència, la participació activa i el treball col·lectiu són tres dels grans eixos de funcionament de la Crida, per això obrim aquest espai on tota la ciutadania pugui dir la seva, demanar explicacions i fer propostes”.

Comentaris
To Top