Publicitat
Diners

Les finances seran un joc de nens amb Finnelis

Moment després de signar l’acord entre l’Institut d’Estudis Financers i la firma Kidnelis de Sabadell / CEDIDA

Reflexionar sobre el valor dels diners i la importància de no deixar-se portar per l’atzar o els capricis. Aquest és un dels objectius del joc de taula Finnelis que està desenvolupant Kidnelis, la firma especialitzada en jocs educatius de Sabadell. El nou projecte s’adreça principalment a infants de primària, a partir de 8 anys. Laia Santanach és l’autora del joc, que està previst que estigui acabat el pròxim abril.

Amb Finnelis, els jugadors aprendran conceptes bàsics relacionats amb les depeses quotidianes d’una família. Atès que els recursos són limitats, els participants s’hauran de qüestionar qualsevol decisió que pugui posar en risc el benestar familiar. En aquest sentit, hauran de fer front a les diverses factures que són habituals a la major part de les llars. A través del joc, hauran d’assumir la responsabilitat de cobrir tots els pagaments amb els recursos de què disposen.

D’aquesta manera, s’intenta simular la vida real per conscienciar els més petits de la casa sobre el valor de les coses i la importància de fer un consum responsable i raonat dels diners.

“La clau és desenvolupar l’esperit crític dels infants perquè siguin uns consumidors del futur responsables, capaços de fer una gestió acurada dels seus recursos”, ha explicat l’autora del joc.

El joc compta amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística i tindrà el segell de qualitat pedagògica d’Edbuilding de Sant Cugat de Vallès, que es dedica a la innovació educativa.

L’Institut d’Estudis Financers

Per assolir la màxima veracitat possible, Kidnelis ha signat un acord amb l’Institut d’Estudis Financers (IEF). De fet, el joc Finnelis inclou un pròleg d’en Jordi Martínez, director de l’IEF, autor del llibre Finanzas para frikis.

Com ja és habitual a la firma sabadellenca, el responsable de la dinàmica de joc i de la creació de les regles de Finnelis és l’expert Toni Serradesanferm. Així mateix, l’il·lustrador Christian Inaraja, professor de l’Escola Illa i autor de molts contes i llibres il·lustrats, serà l’encarregat d’il·lustrar les fitxes i la capsa.

L’equip de Cactus Seny Gràfic de Sabadell es farà càrrec del disseny del joc de taula. El manipulat final anirà a càrrec de les entitats Xalest i CIPO de Sabadell.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top