Publicitat
Oci i cultura

L’Estruch obre la convocatòria de residències artístiques per al curs 2019/2020

Uns artistes residents assajen un projecte de circ a l'Estruch / CEDIDA

La fàbrica de creació sabadellenca L’Estruch va obrir dilluns les convocatòries als creadors que vulguin sol·licitar una residència artística per al període comprés entre el setembre de 2019 i el juliol de 2020. Des d’aquesta setmana i fins al 18 de març, els artistes poden proposar projectes per a ser acollits dins la nau en quatre categories diferents: dansa i nous formats escènics; circ; arts digitals, i arts visuals i performance.

Per sol·licitar una residència, s’ha d’emplenar la fitxa corresponent –des d’aquest enllaç podeu accedir a les diferents categories- i enviar-la al correu [email protected] juntament amb el dossier en PDF del projecte que es pressenta. Els seleccionats es faran públics el 10 d’abril al web de l’Estruch.

Què significa una residència artística?

Els creadors sel·leccionats per l’Estruch gaudiran d’una sèrie de serveis que el centre posa a la seva disposició per tal que desenvolupin el seu projecte artístic dins el temps indicat. La fàbrica de creació posa a disposició dels residents sales d’assaig, un Medialab -equipat amb material tecnològic per a la producció de propostes escèniques multimèdia-, un espai multimèdia, un espai de co-working i un teatre, a més de la possibilitat d’accedir a allotjament gratuit durant el temps que duri la residència. El procés conclou amb una mostra oberta del projecte desenvolupat per l’artista.

Publicitat
Comentaris
To Top