Publicitat
Ciutat

Ara Sabadell diu que és una formació municipalista

Els cinc integrants de la llista encapçalada per Ramón Vidal (centre) / P.A.

Ara Sabadell ha presentataquest dijous les bases del seu programa. La formació que neix del moviment veïnal vol posar l’accent a la política al servei del municipi i estan convençuts que es poden fer les coses d’una forma diferent. 

Municipalistes

 El cap de llista, Ramon Vidal, vol deixar clar que “Ara Sabadell neix cent per cent del Cercle Podem Sabadell Decano,  i creiem en el municipalisme”. Vidal diu que “des del primer dia tenim molt clar com volem afrontar les municipals del 26 de maig de 2019, per això tenim un programa basat en el projecte Sabadell 2019-2030 que anirem desgranant en les properes setmanes. Els punts clau d’aquest programa són: “Les persones per davant de tot, un entorn de benestar i el treball estable i ben remunerat”.

Publicitat

A la llista d'Ara Sabadell també hi figuren Ester Lopera, Francisco Garcia, Marta Campoy (primera dona alcaldable el 1979), Teodoro i Miguel provinents del món de l’esport, Massime, de la comunitat senegalesa; Nadia, mediadora social; Xavier, auditor expert en sostenibilitat; Flora, neuropsicòloga i Tania, advocada, entre altres.

Ara Sabadell s’ajunta amb Ara Catalunya per a evitar problemes amb el nom

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top